VOORGERECHTEN:
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en truffel crème 13,95
Carpaccio van zalm met gemarineerde asperges en een asperge schuim 14,95
Proeverij voorgerecht, combinatie van 3 kleine voorgerechten en een klein soepje 17,95
Kruidensalade met lauwwarme geitenkaas in kataifideeg waarbij een honing tijm dressing 13,95
Asperge roomsoep gevuld met beenham of gerookte zalm 7,50
HOOFDGERECHTEN:
Varkenshaas geserveerd met stroganoffsaus 21,95
Zalm filet met een korst van gerookte zalm waarbij saffraansaus 24,95
Kogelbiefstuk met een romige pepersaus 26,95
Kipspies met saté saus, atjar en kroepoek 20,95
In knoflook gebakken gamba’s geserveerd met garnalen kroketjes 25,95
Lamsschenkel gegaard in Leurs’ Dubbel waarbij een huisgemaakt kroketje van rundvlees gegaard in Leurs’ Bikkel 23,95
Groenten wrap gevuld met Old Amsterdam waarbij hollandaise saus 20,95
Asperges geserveerd met Maiskip gevuld met pestokaas waarbij ei, peterselie en hollandaisesaus 24,50
Asperges geserveerd met een rouleaux van witvis gevuld met krab waarbij ei, peterselie en hollandaisesaus 24,50
Portie asperges; 4 stuks met hollandaisesaus 8,95
BROUWERIJ MENU: € 39,95
Asperge roomsoep gevuld met beenham
~
Asperges geserveerd met rouleaux van witvis gevuld met krab
Waarbij ei, peterselie en hollandaise saus
Geserveerd met een glas Leurs’Blond of een glas Pinot Grigio
~
Verrassingsdessert van de Chef
DESSERT:
Zoet dessert 8,95
(wijn suggestie: Muscato ‘d asti)
Kaasplankje 12,50
(wijn suggestie: Tawny port)
Heeft u een allergie? Meld het ons!