VOORGERECHTEN:
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas en truffel crème 13,95
Carpaccio van zalm geserveerd met gerookte zalm en dille crème 14,95
Duo van gerookte eend en kip met een abrikozen- mangochutney 13,95
Salade met gevulde grotchampignons en een paddenstoelen crème 12,95
Soep van de dag 7,50
HOOFDGERECHTEN:
Varkenshaas gevuld met fetakaas en zongedroogde tomaat met een saus van basilicum 20,95
Zalmfilet geserveerd met een saffraansaus 23,50
Kogelbiefstuk met een romige pepersaus 24,95
Kipspies met saté saus, atjar en kroepoek 19,95
In knoflook gebakken gamba’s geserveerd met garnalen kroketjes 24,95
Huisgemaakte kroketjes van rundvlees gegaard in Leurs Bikkel 19,95
Groenten wrap gevuld met Old Amsterdam waarbij hollandaise saus 19,95
Leurs Burger; 100% rundvlees op Turks brood met truffel crème, bacon en cheddar kaas 20,95
DESSERT:
Laat u voor het dessert verrassen door de Chef 7,50
Heeft u een allergie? Meld het ons!